2020-06-09 01:16:51

POSTUPAK I ROKOVI PRIJAVA ZA UPIS U PROGRAME SREDNJEG OBRAZOVANJA ZA ŠKOLSKU GODINU 2020./2021.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.

Postupak, način i rokovi prijave za upise u programe srednjeg obrazovanja dostupni su na mrežnoj stranici www.upisi.hr na kojoj se i vrše svi postupci prijavljivanja u sustav i odabira i prijave obrazovnih programa. U tu svrhu na stranici su dostupne brošure za različite tipove učenika i obrazovnih programa sa detaljnim opisom i rokovima postupaka (Redovni učenici Umjetnički programi i odjeli za sportaše, Kandidati iz drugih obrazovnih sustava).

Posebno upozoravamo kandidate za upis koji ove godine NE ZAVRŠAVAJU 8. razred osnovnog obrazovanja da se na vrijeme jave e-poštom ili telefonom tajništvu škole kako bi im bila omogućena prijava u sustav! U poruci treba navesti ime, prezime i OIB kandidata, stupanj obrazovanja (pripremno ili srednje obrazovanje) te vrstu programa (glazbeni ili plesni program). NAPOMENA: u školskoj godini 2020./2021. ne upisujemo kandidate u pripremni program plesnog obrazovanja.

Natječaj za upis u 1. razred pripremnog i srednjeg obrazovanja bit će objavljen na stranicama Škole i osnivača do početka prijave obrazovnih programa 8. srpnja 2020.


Umjetnička škola Franje Lučića